Tankerne bag mine bøger

Miljøet i denne serie er en meget lille hyggelig by med nære naboer. Byen ligger tæt ved en større by med skole osv.

Hovedpersonerne er Karina og Ole, som går i 2. klasse. De er naboer og rigtig gode venner.

I disse bøger har jeg haft fokus på et lettilgængeligt sprog, hverdagshændelser og forsøgt at anvende de 120 ord mest muligt.

Jeg skriver altid med børnene i mine tanker, uanset om jeg henvender mig til børnene eller jer voksne omkring dem. For mig har alle børn krav på at få de absolut bedste muligheder for at lære og for at udvikle sig. Og i denne proces er LÆSNING en meget vigtig brik.

Mit bidrag som forfatter og privat læsevejleder er at skrive bøger til børn, som har et lettilgængeligt sprog, og som har et indhold, som børn kan forstå og forholde sig til. Når jeg skriver til jer voksne omkring børnene, så er mit fokus at formidle, hvordan I sammen med børnene skaber en hyggestund med bøger, som "nurser" barnets læring og udvikling.

Gennem læsning kan børn:

- tilegne sig faglig viden

- spejle egne oplevelser og følelser

- lære at forstå andre menneskers adfærd og tanker

- blive klogere på verden.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Til dig der ønsker mere støtte til dit barns læsning, end skolen kan tilbyde lige nu!
Du lærer også, hvordan du bedst hjælper dit barn med læsningen.

Vejlevej 21, 8722 Hedensted, mobil: 2070 5577, www.læsekarrusellen.dk, mail: kristina@laesekarrusellen.dk

  • Facebook Social Icon