Tankerne bag mine bøger

September 6, 2017

Miljøet i denne serie er en meget lille hyggelig by med nære naboer. Byen ligger tæt ved en større by med skole osv.

Hovedpersonerne er Karina og Ole, som går i 2. klasse. De er naboer og rigtig gode venner.

I disse bøger har jeg haft fokus på et lettilgængeligt sprog, hverdagshændelser og forsøgt at anvende de 120 ord mest muligt. 

 

 

Jeg skriver altid med børnene i mine tanker, uanset om jeg henvender mig til børnene eller jer voksne omkring dem. For mig har alle børn krav på at få de absolut bedste muligheder for at lære og for at udvikle sig. Og i denne proces er LÆSNING en meget vigtig brik. 

 

Mit bidrag som forfatter og privat læsevejleder er at skrive bøger til børn, som har et lettilgængeligt sprog, og som har et indhold, som børn kan forstå og forholde sig til. Når jeg skriver til jer voksne omkring børnene, så er mit fokus at formidle, hvordan I sammen med børnene skaber en hyggestund med bøger, som "nurser" barnets læring og udvikling.

 

Gennem læsning kan børn:

- tilegne sig faglig viden

- spejle egne oplevelser og følelser

- lære at forstå andre menneskers adfærd og tanker

- blive klogere på verden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

​​​​​​​​Hvem tager ansvaret for, at dit barn lærer at læse?

June 21, 2019

1/2
Please reload

Seneste blogindlæg

September 6, 2017

Please reload

Arkiv