DSC03279.JPG

1:1 undervisning

Det siger kunderne:

Da Andreas startede hos Kristina kunne han kun 7-8 bogstaver. Han havde på det tidspunkt gået i skole i 2½ år. Efter 1 måneds intensiv træning kunne han læse ord med 2 bogstaver. Skolen mente, at han kunne være ordblind, men han havde ”bare” brug for at lære tingene på en anden måde, og den måde fandt Kristina lynhurtigt ud af. Vi øvede hver dag herhjemme med forskellige spil/lege, som gjorde, at det var sjovt at lære at læse. Havde det ikke været for Kristina, så tror vi ikke, at Andreas kunne læse i dag..

- Karin og Morten, Forældre

Jeg kan varmt anbefale Kristina som læsevejleder! Som mor til en af hendes elever er jeg blevet meget rørt under observationer af undervisningen. Så dejligt de fremskridt mit læsebarn har gjort efter bare få gange med Kristina.

 - Mitzi, mor

1:1 undervisning

Er dit barn af en eller anden grund gået i stå i sin læseudvikling, så kan privat undervisning i læsning være løsningen for at komme videre.


Jeres barn undervises alene. Jeg tager hensyn til det enkelte barns læringsstil. En forældre deltager i undervisningen, så læsetræningen kan fortsættes derhjemme efter de samme principper.

 

I dette forløb anbefaler jeg undervisning en gang om ugen, samt at der arbejdes videre hjemme i den efterfølgende uge. På den måde sættes I som forældreressource bedst i spil. Denne undervisningsform passer godt til yngre børn, ordblinde elever og familier, som gerne selv vil lægge kræfter i undervisningen.

 

Ring 2070 5577 og hør nærmere om jeres muligheder, eller skriv en besked herunder.

 

Løbende opstart for enkelt elever.

Undervisningen kan både foregå fysisk i Læsekarrusellens lokaler i Hedensted eller online via Google Meet 

 

Investering: 650,-kr/elev/lektion (50 minutter)for eneundervisning (forudbetaling: 10x1 lektion=5800,-kr)

                     Ved forudbetaling sætter vi datoerne i kalenderen med det samme - de kan selvfølgelig                                   ændres, hvis der bliver behov for det.

Kontakt Læsekarrusellen

Når du sender en besked til Læsekarrusellen, afgiver du samtidig dit samtykke til, at oplysningerne må opbevares i Læsekarrusellens mailsystem og i Wix, indtil der er taget stilling til et evt. samarbejde.