Sådan bør du læse med dit barn ❤️

- hyggelig og succesrig læsetræning -

Her får du alt det, som lærerne ikke har tid til at fortælle dig.

Da jeg var lærer, var der nærmest ikke tid til at vejlede forældrene, når de havde brug for det. Det blev oftest til en eller to sætninger om, at det var vigtigt at læsetræne hver dag, og hvis forældrene kunne hjælpe børnene med at bruge bogstavernes lyde til at læse nye ord, så skulle det nok gå.

Når jeg kigger ud i skolerne i dag, så er det ikke blevet bedre.

Alle forældre skal have en fair chance for at hjælpe deres eget barn med læsningen. Derfor har jeg lavet dette online kursus til dig.

Skal dit barn blive en bedre læser?

Jeg har lavet dette onlinekursus til dig, som har et barn i 0. – 2. klasse, så du kan blive godt klædt godt på til at hjælpe dit barn effektivt videre med sin læsning. Du er klar til at tage de første skridt på jeres nye vej ind i læsningen allerede efter 15 minutters undervisning.

Det koster alt for meget energi og dyrebar tid for både dig og dit barn, når læsetræningen går i hårdknude.

IMG_1372.jpg

Lige nu sælger jeg onlinekurset med  stor rabat for kun 499,-kr, og så får du ovenikøbet en ½ times individuel vejledning med mig oven i hatten, så du ikke står alene i processen

(normalprisen er 749,-kr for kurset + 499,-kr for ½ times vejledning. I alt 1248,-kr)

Hvis du er klar til at lære, hvordan du skal læse med dit barn, så læsetræningen bliver både hyggelig og effektiv, så klik og bestil kurset på knappen lige herunder 👇

Din rabatkode er: LÆSE

Det siger kunderne

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle forældre, der er frustrerede over den daglige læsetræning eller bare vil være sikker på, at de hjælper deres barn optimalt med læsningen.

Før var det næsten umuligt at få læst noget som helst med min datter. Det var i hvert fald på ingen måde hyggeligt, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op. For det er jo vigtigt at få læsetrænet. Det ændrede sig fuldstændigt med kurset fra Læsekarrusellen. Ved at bruge Kristinas forskellige værktøjer fandt min datter pludselig interessen for at læse og synes, det er sjovt. Vi har lavet en aftale om, at det skal være hyggeligt at læse sammen, og på bare få uger er hendes læsning rykket helt vildt.

Jane, mor til to

Tusind tak for sådan en "forældreskat”
Nu praktiserer vi alt hvad du har anbefalet, og det har en meget positiv effekt. Efter kun et par dage har mine børn mere lyst til at læse alene og sammen med mig. Det har været meget motiverende for mig og også for mine børn.
Jeg vil anbefale kurset til alle forældre som redskab til at udvikle deres børns læsekompetencer og en anden vigtig ting: relationen med deres børn.
For os blev læsning til familie-hygge-tid nu og vi er meget taknemmelige, Kristina.

- Gabriella, mor til to

Ekstra bonus:

Som bonus får du en unik mulighed for en gratis ½ times personlig samtale med mig om lige præcis jeres udfordring med læsning. Det betyder, at du ikke kommer til at stå alene med ansvaret for at få implementeret de nye vaner i læsetræningen, og at vi sammen kan tilpasse læsetræningen, så dit barn får mest muligt ud af din støtte.

Når du har været igennem dette kursus, kan du med sikker hånd hjælpe dit barn godt videre i læseudviklingen, samtidig med at du ved, at du gør det rigtige. Når du som forældre kan tage styringen bliver barnet også trygt, hvilket er grundlaget for al god læring.

Din rabatkode er: LÆSE