Sådan får du og dit barn styr på læsning.

Til dig der ønsker mere støtte til dit barns læsning, end skolen kan tilbyde lige nu!

Har du allerede taget beslutningen om, at nu skal dit barns have styr på læsningen?

Er du selv klar til at yde en indsats?

Mangler du hjælp til at føre beslutningen ud i livet, fordi læsetræningen ikke giver de ønskede resultater?

Jeg kan hjælpe dit barn til at blive en bedre læser. Og samtidig hjælpe dig til at få læsetræningen derhjemme til at blive både succesfuld og effektiv.

Lær at læse-kurser:

Intensivt forløb

Du kan forvente, at dit barn får et rigtig godt skub på vej i sin læseudvikling, samt finder læseglæden på et intensivt læsekursus.

5 dages intensiv undervisning samt skriftlig rapport og vejledning til dig.

LÆS MERE

DSC03265_edited.jpg

1:1 undervisning

Undervisning en gang om ugen, og der arbejdes videre hjemme. På den måde sættes I som forældreressource bedst i spil.

Denne undervisningsform passer godt til yngre børn, ordblinde elever og familier, som gerne selv vil lægge kræfter i undervisningen

LÆS MERE

Online forløb

Til dig som gerne selv vil tage et ansvar for, at dit barn lærer at læse.

Du få tilsendt alle materialer og videoundervisning, samtidig med, at du selvfølgelig får personlig sparring med mig, så du ikke står alene i processen.

LÆS MERE

DSC03268.JPG

Om Kristina

Jeg er uddannet læsevejleder og har over tyve års undervisningserfaring. Nogle kalder mig deres "private læsevejleder", andre kalder mig deres barns "voksne læsemakker". Kald mig, hvad du vil – jeg er her for at hjælpe dig og dit barn med at få styr på læsningen, så dit barn får de bedste muligheder i fremtiden.

Få nye øjne på situationen

Sammen kan vi løfte dit barns læsning.

Er du klar til at tage første skridt mod at hjælpe dit barn til en bedre læsning?

Så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Klik på knappen herunder og udfylder formularen, så er vi i gang!

Eller kontakt mig på mobil: 2070 5577.

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Klik på knappen herunder og udfylder formularen, så er vi i gang!

Det siger kunderne

På første dagen afleverede jeg en umotiveret trist dreng, som tvivlede på egne evner, og som virkelig ikke havde lyst til at tage af sted. Jeg hentede en stolt, glad super motiveret dreng, der var lykkelig over, at kunne se lyset for enden af tunnellen, og som allerede på første dagen var tanket op med selvtillid og troen på sig selv og lyst til læsningen.

 

Da kurset var færdigt, har vi efterfølgende været til opfølgende undervisning, så vi er blevet klædt på til at kunne hjælpe bedst muligt.

 

Det er nu 10 måneder siden, at min søn var hos Kristina, og der er sket en fantastisk udvikling. Lige først virker prisen lidt overvældende, men pengene er SÅ godt givet ud. Kristina er knivskarp, dygtig og tackler børnene virkelig godt.

 

Der er stadig et stykke vej for min søn, men Kristina har vækket glæden og lysten til at læse, og den daglige kamp for at nå de magiske 20 min er væk.  I stedet er det nu blevet en hyggestund.

Lene, stolt mor

Hej Kristina

Håber du har det godt.

For et par uger siden var Mikkel til Nationaltest i dansk på Skibet Skole. Han var lidt nervøs (naturligt nok), men udførte testen efter bedste evne.
Resultatet viste, at eleven samlet set har gode læsefærdigheder. Dette svarer til, hvad man forventer på dette klassetrin.

Vi vil derfor gerne takke dig. Du har med din faglige kompetence og assistance hjulpet Mikkel på vej "op ad stigen" til, hvor han er i dag.
Du har formået at give ham de teknikker, strukturer og afkodningsregler ,som skal til for at blive en god læser.
Mikkel læser fortsat hver dag i ca. 20 minutter (Lix 8-10) og er superglad for, at vi tog fat om udfordringen under corona-tiden sidste år.

Vi kan, til andre, kun give vores varmeste anbefaling til/om Læsekarrusellen - og dig.

Lone, mor til Mikkel

Motivations-kurser:

Hyggelig læsetræning

Det koster alt for meget energi og dyrebar tid for både dig og dit barn, når læsetræningen går i hårdknude.

På onlinekurset lærer du, hvordan du skaber en hyggelig og succesfuld læsesituation.

LÆS MERE

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Klik på knappen herunder og udfylder formularen, så er vi i gang!

Det siger kunderne

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle forældre, der er frustrerede over den daglige læsetræning eller bare vil være sikker på, at de hjælper deres barn optimalt med læsningen.

Før var det næsten umuligt at få læst noget som helst med min datter. Det var i hvert fald på ingen måde hyggeligt, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op. For det er jo vigtigt at få læsetrænet. Det ændrede sig fuldstændigt med kurset fra Læsekarrusellen. Ved at bruge Kristinas forskellige værktøjer fandt min datter pludselig interessen for at læse og synes, det er sjovt. Vi har lavet en aftale om, at det skal være hyggeligt at læse sammen, og på bare få uger er hendes læsning rykket helt vildt.

Jane, mor til to

Tusind tak for sådan en "forældreskat”
Nu praktiserer vi alt hvad du har anbefalet, og det har en meget positiv effekt. Efter kun et par dage har mine børn mere lyst til at læse alene og sammen med mig. Det har været meget motiverende for mig og også for mine børn.
Jeg vil anbefale kurset til alle forældre som redskab til at udvikle deres børns læsekompetencer og en anden vigtig ting: relationen med deres børn.
For os blev læsning til familie-hygge-tid nu og vi er meget taknemmelige, Kristina.

- Gabriella, mor til to

”Jeg føler bare, det er den bedste gave for livet,

jeg kunne give ham.”

Jannie/mor