Intensivt læsekursus

i Hedensted

DSC03396.JPG

Du kan forvente, at dit barn får et rigtig godt skub på vej i sin læseudvikling, samt finder læseglæden på et intensivt læsekursus.

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Klik på knappen herunder og udfylder formularen, så er vi i gang!

Succesfuld og effektiv læsning

Vil du gerne give dit barns læsning et positivt skub fremad?

Vil du gerne give dit barn lysten til og glæden ved at læse? 

Vil du gerne selv vide, hvordan du støtter dit barns læseudvikling?

Måske føler du, at opgaven med selv at løfte dit barns læsning er ved at vokse dig over hovedet, og derfor får I ikke læsetrænet nok, bliver uvenner over læsetræningen, og dit barn føler sig fortabt, når mængden af læsning bliver for stor.

Det kan være, at du går på kompromis med dine forventninger til, hvordan læsetræningen burde være, fordi du føler dig rådvild over, hvordan du bedst hjælper dit barn videre.

En ubærlig følelse

Du håber hver dag, at det bliver bedre, men I lykkes alligevel ikke

rigtigt med at få læsningen til at fungere. Det kan blive helt ubærligt,

at se sit eget barn kæmpe så hårdt med læsningen.

Jeg kender din udfordring, og jeg ved, at du kæmper en brav kamp for

dit barn. Du skal vide, at du ikke er alene, og at der findes en anden mulighed, så du og dit barn sammen kan lykkes med læsningen.

 

Det kan koste dyrebar tid i forhold til dit barns læring og skolegang, hvis læsning ikke fungerer. I mine over 20 år som underviser, har jeg erfaret, at du som forældre er afgørende for dit barns læring.

IMG_1677.jpg

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning.

Du har nøglen til dit barns læsning

Min undervisning er altid koblet sammen med forældrevejledning. Når du får "nøglerne til at låse op for" dit barns læsning, så kan du med sikker hånd hjælpe dit barn med at integrere det lærte, så det også kan bruges i hverdagen og skolen.

Det betyder, at dit barn får bevidste strategier for sin læsning og med sikre skridt bliver bedre og bedre til at læse.

 

Når først beslutningen er taget

Tidlig hjælp giver dit barns læsning den bedste udviklingsmulighed. Forskning viser, at tidlig hjælp til læsning har effekt gennem hele barnets uddannelse.

Det er hårdt arbejde for et barn at knække læsekoden, og derfor gør jeg mig umage med at skabe de bedste forudsætninger for læsearbejdet, så dit barn får nyt mod til at arbejde videre med læsningen.
 
Jeg møder dit barn, hvor det er i sin læseudvikling.  Læringsmiljøet er anerkendende, positivt og hyggeligt, og jeg inddrager leg, spil og sjov som vigtige elementer i læringen. Her er dit barn i fokus, og både materiale og metode tilpasses barnet - ikke omvendt.

Et læseforløb kan være det, der redder dit barns læsning og uddannelse.
Er du klar til at tage første skridt mod at hjælpe dit barn til en bedre læsning?

Så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning.
Klik på knappen herunder og udfyld formularen, så er vi i gang!
 
Du er også velkommen til at kontakte mig på mobil: 2070 5577.

Det siger kunderne

Mandag, da jeg kom, kunne jeg slet ikke lide at læse, men da jeg gik om fredagen, elskede jeg at læse.

- Viktor, 8 år

Jeg føler bare, det er den bedste gave for livet, jeg kunne give ham.

- Jannie, mor

En nærmere beskrivelse af læsekurset:

På dette intensive læsekursus kan du forvente, at undervisningen er tilpasset dit barn. Almindeligvis starter vi helt fra bunden med læsning, så vi får ryddet op i gamle, dårlige læsevaner.

Du kan forvente, at dit barn får et rigtig godt skub på vej i sin læseudvikling, samt finder glæden ved at læse. Kurset er meget motiverende for børnene. De oplever virkeligt, at de bliver bedre til at læse, og de ved, hvad der skal til for at blive endnu bedre.

 

Vi får styr på bogstavernes mange lyde, øver os i at sætte dem sammen til ord og stavelser og læser tekster, som svarer til det enkelte barns niveau.


Vi tager udgangspunkt i barnets naturlige læseudvikling. Der anvendes kun metoder fra anerkendt forskning.

IMG_1600.jpg

Som afslutning på et kursus holdes et vejledningsmøde for forældrene til hvert enkelt barn om, hvordan der i hjemmet kan arbejdes videre med barnets læseindlæring. Så læsetræningen bliver sjov, hyggelig og lærerig.

 

Jeg underviser selv på kurset, og der er maksimalt 3 børn. Alle børn skal have optimale muligheder for at lære mest muligt på kurset, og det forventes, at dit barn møder læringsparat (se læringsparathed).

Målgruppe: Børn med læsevanskeligheder fra 1. til 7. klasse. Vi finder et hold, hvor dit barn passer sammen med de andre børn. 

Særligt tilrettelagte kurser:

Har I et ønske om et kursus uden for de planlagte kurser, så finder vi ud af det.

Disse kurser vil ligge i skoletiden.

Planlagte Kurser i 2022:​​

  • Vinterferien: Uge 7 (lør d.12. - ons d. 16. feb.)

  • Påskeferien: Uge 14 (lør d.9. - ons d.13.apr.)

  • Sommerferien: Uge 26 (man d.27. jun. - fre d.1.jul.) 

  • Sommerferien: Uge 27 (man d.4. jun. - fre d. 8.jul.)

  • Sommerferien: Uge 30 (man d.25. jun. - fre d. 29.jul.)

  • Efterårsferien: Uge 42 (man d.17. - fre d. 21.okt.)

Der er både kurser i skoletiden og i skolernes ferier. Frihed til at vælge det, der passer jer, er vigtig for mig - derfor har jeg valgt denne løsning. 

Sted: Vejlevej 21 i Hedensted - Læsekarrusellens lokale.

Tilmelding: på mobil 2070 5577 eller skriv en besked , så laver vi en aftale, hvor vi kan få en afklarende snak om barnets læsning, så jeg er godt forberedt inden kurset.

 

Investering: 8197,-kr inkl. materialer, opfølgende vejledning om hvert enkelt barn med 1-1½ times vejledning af forældre og skriftlig rapport med vurdering af barnets læseniveau.

Tidspunkt: Kurset varer 5 dage - almindeligvis en sammenhængende uge.

Dagens længde afhænger af antal deltagere, da jeg tager ansvar for at alle skal have et godt udbytte på kurset:

1 deltager: 9.00 til 12.00 (15 lektioner i alt)

2 deltagere: 9.00 til 13.00 (20 lektioner i alt)

3 deltagere: 9.00 til 14.00 (25 lektioner i alt)

Ring og lad os få en uforpligtende snak om dit barns læsning.  

Kontakt mig på mobil: 2070 5577.

Jeg vil med glæde hjælpe dig med at vurdere, om dit barn kan få glæde af et intensivt læsekursus.

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.
Klik på knappen herunder og udfyld formularen, så er vi i gang!

Viktor, 8 år

Mandag, da jeg kom, kunne jeg slet ikke lide at læse, men da jeg gik om fredagen, elskede jeg at læse.

Mitzi, mor

Jeg kan varmt anbefale Kristina som læsevejleder! Som mor til en af hendes elever er jeg blevet meget rørt under observationer af undervisningen. Så dejligt de fremskridt mit læsebarn har gjort efter bare få gange med Kristina

Lene, mor

På første dagen afleverede jeg en umotiveret og trist dreng, som tvivlede på egne evner, og som virkelig ikke havde lyst til at tage af sted. Jeg hentede en stolt, glad og super motiveret dreng, der var lykkelig over, at kunne se lyset for enden af tunnellen, og som allerede på første dagen var tanket op med selvtillid og troen på sig selv og lyst til læsningen.