Få en gratis vurdering af dit barns læsning!

Overvejer du at få min hjælp til dit barns læsning, så er første skridt på vejen, at du udfylder formularen herunder, så jeg kan lave en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Efter læsevurderingen finder vi sammen ud af, hvilken form for støtte dit barn kan have størst glæde af. Hvis I altså har behov for min hjælp.

Derefter vælger du, om du ønsker at indgå i et samarbejde med mig, så dit barns læsning kan få et boost.

Vurderingen er gratis og helt uforpligtende.

Til dig som gerne vil vide:

 • hvordan dit barn læser

 • hvordan dit barns læsning kan forbedres

 • om dit barn har behov for støtte til læsning

Udfyld skemaet herunder, så kontakter jeg dig, så vi kan aftale om, hvornår vi mødes, så jeg kan vurdere dit barns læsning. Det kan enten foregå i Læsekarrusellen eller over Google Meet/Skype/Facetime.

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer. 

Når du sender en besked til Læsekarrusellen, afgiver du samtidig dit samtykke til, at oplysningerne må opbevares i Læsekarrusellens mailsystem og i Wix, indtil der er taget stilling til et evt. samarbejde. 

DSC03265.JPG

Hvad er en læsevurdering?

I Læsekarrusellen tilbyder jeg altid en gratis læsevurdering til evt. nye kunder. Jeg skriver ”eventuelle nye kunder”, fordi en læsevurdering i Læsekarrusellen altid er helt uforpligtende. Det er den, fordi du altid skal have mulighed for at mærke efter, om du tror, at vi kan få et godt samarbejde.

 

Det er lidt som at købe nye sko - dem prøver du også inden købet. 

 

 

En læsevurdering foregår enten i Læsekarrusellen i Hedensted på mit kontor eller via Skype/Facetime. Skype/Facetime fungerer godt og kan med fordel bruges af jer, som kommer langvejs fra.

 

Selve læsevurderingen tager ca. 30 minutter, hvor jeg både taler med dig og dit barn.

 

En læsevurdering indeholder altid følgende punkter:

 

 • Jeg forklarer dit barn, hvad vi nu skal i gang med og sikre mig, at dit barn forstår, at jeg er klar til hjælpe, hvis der er noget, som er svært. Det gør dit barn tryg i situationen, så han/hun tør tale med mig.

 

 • Jeg snakker med dit barn og lytter efter dit barns udtale, talelyst og ordforråd. Jeg stiller nogle spørgsmål som f.eks. Hvordan kommer du i skole? Hvor mange er der i din klasse? Kender du bogstavernes lyde? Så vi har noget at snakke om.

 

 • Jeg hører dit barn læse en kort tekst og hjælper selvfølgeligt, hvis der er svære ord. Mens dit barn læser, lytter jeg efter, hvilke strategier dit barn bruger til at læse nye eller svære ord. Det er netop det, som kan fortælle mig, hvad det næste skridt i dit barns læsning er.

 

 • Nu har jeg fået en ide’ om dit barns læringsstil, læringsudvikling og personlighed. Så tager jeg en snak med dig og dit barn om, hvad der er svært ved læsningen. Vi snakker også om læring generelt.

 

 • Undervejs får du at vide:

  • hvordan dit barn læser

  • hvordan dit barns læsning kan forbedres og

  • hvilket behov dit barn har for støtte til sin læsning

 

 • Slutteligt snakker vi om, hvordan et evt. læseforløb til dit barn kan sættes sammen, så det passer bedst muligt til jeres familie. 

   

Et par dage senere snakker vi sammen og finder ud af, om vi skal samarbejde om, at dit barn bliver en bedre læser.

Kristina_Kristensen_dæmpet.png