Sådan får du og dit barn styr på læsning.

Til dig der ønsker mere støtte til dit barns læsning, end skolen kan tilbyde lige nu!
Jeg kan hjælpe dit barn til at blive en bedre læser. Og samtidig hjælpe dig til at få læsetræningen derhjemme til at blive både succesfuld og effektiv.

3O9A0978.jpg

Lær at læse-kurser:

IMG_1417.jpg

Intensivt forløb

Du kan forvente, at dit barn får et rigtig godt skub på vej i sin læseudvikling, og finder læseglæden på et intensivt læsekursus.

LÆS MERE

DSC03265_edited.jpg

1:1 undervisning

Undervisning en gang om ugen, og der arbejdes videre hjemme. På den måde sættes I som forældreressource bedst i spil.

LÆS MERE

IMG_1706.jpg

Online forløb

Til dig som gerne selv vil tage et ansvar for, at dit barn lærer at læse.

Du få tilsendt alle materialer og videoundervisning mv..

LÆS MERE

DSC03268.JPG

Om Kristina

Jeg er uddannet læsevejleder og har over tyve års undervisningserfaring. Nogle kalder mig deres "private læsevejleder", andre kalder mig deres barns "voksne læsemakker". Kald mig, hvad du vil – jeg er her for at hjælpe dig og dit barn med at få styr på læsningen, så dit barn får de bedste muligheder i fremtiden.

Få nye øjne på situationen

Sammen kan vi løfte dit barns læsning.

Er du klar til at tage første skridt mod at hjælpe dit barn til en bedre læsning?

Så er første skridt på vejen, at jeg laver en gratis og uforpligtende vurdering af dit barns læsning - du skal vide, hvem jeg er, før du tager dit valg.

Klik på knappen herunder og udfyld formularen, så er vi i gang!

Eller kontakt mig på mobil: 2070 5577.

IMG_1369.jpg

Det siger kunderne

På første dagen afleverede jeg en umotiveret trist dreng, som tvivlede på egne evner... Jeg hentede en stolt, glad og supermotiveret dreng, som allerede på førstedagen var tanket op med selvtillid og troen på sig selv og lyst til læsningen.

 

Da kurset var færdigt, tog vi til opfølgende undervisning, så vi som forældre er blevet klædt på til at kunne hjælpe bedst muligt.

 

Det er nu 10 måneder siden, at min søn var hos Kristina, og der er sket en fantastisk udvikling. Først virker prisen lidt overvældende, men pengene er SÅ godt givet ud. Kristina er knivskarp, dygtig og tackler børnene virkelig godt.

 

Der er stadig et stykke vej for min søn, men Kristina har vækket glæden og lysten til at læse, og den daglige kamp for at nå de magiske 20 min er væk.  I stedet er det nu blevet en hyggestund.

Lene, stolt mor

Hej Kristina

Håber du har det godt.

For et par uger siden var Mikkel til Nationaltest i dansk på Skibet Skole. Han var lidt nervøs (naturligt nok), men udførte testen efter bedste evne. Resultatet viste, at han samlet set har gode læsefærdigheder. Dette svarer til, hvad man forventer på dette klassetrin!

Vi vil derfor gerne takke dig. Du har med din faglige kompetence og assistance til os hjulpet Mikkel på vej "op ad stigen" til ,hvor han er i dag.
Du har formået at give ham de teknikker, strukturer og afkodningsregler, som skal til for at blive en god læser.
Mikkel læser fortsat hver dag i ca. 20 minutter (Lix 8-10) og er superglad for, at vi tog fat om udfordringen under corona-tiden sidste år.

Vi kan til andre kun give vores varmeste anbefaling af Læsekarrusellen - og dig.

Lone, mor til Mikkel

”Jeg føler bare, det er den bedste gave for livet,

jeg kunne give ham.”

Jannie/mor