Kære leder 

 

Her får du en fantastisk mulighed for at tilbyde forældrene til førskolebørnene i din institution et foredrag om sprog og sprogets betydning for barnets skolestart, selvom I har måtte aflyse forårets forældremøder.

Det eneste du skal gøre, er at downloade brevet til forældrene og sende det ud til dem.

Så tænker du måske, at det må være et foredrag fyldt med reklamer, når jeg sender det ud gratis, men det er det ikke. Foredraget indeholder en super kort præsentation af mig og derefter kommer selve indholdet - som i et hvert andet foredrag, du ville have booket og betalt mig for at holde.

 

Ligeledes slutter jeg foredraget af med at sige, at der er muligt at få mere inspiration til sprogarbejdet, hvis man kigger længere ned på siden - igen som efter et hvert andet foredrag, hvor der vil være mulighed for f.eks. at købe min bog om bogstavernes lyde. Du kan se den side forældrene får et link til lige her: Klik og se forældresiden her

Jeg holder ofte foredrag for forældre til børnehavebørn og skolebørn, for lærere og pædagoger m.v., men i år har det ikke været en mulighed at holde fysiske foredrag, og derfor har jeg valgt denne form. Foredraget var jo skrevet og øvet - klar til at bliver fyret af. Nu skal flest mulige bare have glæde af det!

Så tillad mig at forære dig og din institutions førskoleforældre foredraget:

De 3 sætninger, dit barn skal have lært inden skolestart

- et foredrag om sprogets betydning for

dit barns trivsel ved skolestart

Børnenes sprog og forståelse af sprog bliver fremover en af de allervigtigste kompetencer for at klare sig godt i skolen🧩

Foredraget tager små 25 minutter og er krydret med viden om sprog, sprogindlæring og helt konkrete tips og ideer, som forældrene kan bruge med det samme – det som forældre elsker mig for at give dem.

 

Både forskning og mange års erfaringer har vist os, at børn med et godt sprog ved skolestart har lettere ved at:

  • få gode kammerater

  • lære at læse og stave

  • få meget ud af undervisningen

  • få en god skolegang fyldt med positive oplevelser

  • og senere i livet få den uddannelse og det job, som er drømmen.

Det er mange gode grunde til bruge 25 minutter på at blive endnu skarpere på, hvordan vi klæder børnene bedst muligt på rent sprogligt til at få en god skolestart.

 

Du kan selvfølgelig se foredraget herunder 👇​

Kristina Kristensen 1.png